El Bloc de l'Albert

La meva foto
Roses, Alt Empordà
Catedràtic de Geografia i Història a l'INS "Cap Norfeu" de Roses (Alt Empordà)

dilluns, 29 de juny del 2009

La dessalinitzadora i els avantpassats

El govern inaugura la dessalinitzadora del Prat. Però Pujol reclama el mèrit de la seva construcció. Després és Felipe González qui apareix, seguit de Franco, Francesc Macià i fins i tot Jaume I el conqueridor.



La Història de Catalunya vista pels humoristes de Polònia amb el general Franco, Jaume I, Felipe Gonzàlez... i marxem uns dies de vacances... fins el setembre!!!

2 comentaris:

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Exclenet el teu bloc company.

T'agrego a "Històries Manresanes" www.historiesmanresanes.blogspot.com

Salut!

Jordi Bonvehí Castañé

patrimoni.gencat ha dit...

Hola,

Des del web Patrimoni.gencat ens volem posar en contacte amb tu per donar-te a conèixer el portal i els seus continguts: agenda, monogràfics, una televisió online, escapades, notícies, fotografies panoràmiques, descobertes, jocs, eines 2.0... El patrimoni català com mai l’has vist!

Et volem presentar també els blogs del portal, per si els vols enllaçar des del teu blog o fer-ne esment en un post. T’animem, a més, a participar en aquests dos espais, oberts a tothom, on hi esperem veure els teus comentaris, opinions i experiències.

o Participa! El blog de Patrimoni.gencat. Hi trobaràs informació resumida de les notícies, monogràfics i escapades que anem publicant al web perquè en puguis dir la teva.

http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/participa

o El patrimoni no em diu res! El blog dels pat.escèptics. Hi ha un internauta que es dedica a fer crítiques molt àcides sobre Patrimoni.gencat... Vols conèixer la cara més divertida i irreverent del portal?

http://elpatrimoninoemdiures.blogspot.com

Gràcies per fer créixer el patrimoni català amb nosaltres!

http://www.patrimoni.gencat.cat