El Bloc de l'Albert

La meva foto
Roses, Alt Empordà
Catedràtic de Geografia i Història a l'INS "Cap Norfeu" de Roses (Alt Empordà)

dimecres, 29 d’agost del 2012

Arxius del món es reuniran a Girona

La conferència anual del Consell Internacional d'Arxius (ICA) té previst celebrar-se l'octubre del 2014



L'Ajuntament de Girona, a través del seu arxiu municipal, acollirà i organitzarà la propera conferència anual del Consell Internacional d'Arxius (ICA-Annual Conference), que tindrà lloc l'octubre del 2014, tal com va aprovar l'Assemblea General del Consell Internacional d'Arxius, reunida el divendres 24 d'agost a la ciutat australiana de Brisbane. D'aquesta manera, la Conferència Europea d'Arxius (ECA), la celebració de la qual ja estava prevista per part de l'Ajuntament, es veu ampliada amb aquest congrés d'abast mundial. L'octubre del 2014, doncs, Girona acollirà la unió dels dos congressos d'arxius més rellevants en l'àmbit internacional.
El congrés proposarà els millors especialistes mundials per debatre entorn del tema Arxius i indústries culturals i creatives, amb l'objectiu de repensar, de manera innovadora, el paper dels arxius en el context de la societat de la informació i el coneixement.
L'ICA és un organisme internacional, vinculat a la Unesco, creat el 1968, i que agrupa més de 1.500 membres procedents de 195 països diferents.
 
 
Publicat a